Kocanın Kalbine Gir

Sorumluluk Reddi

-Bu siteyi ziyaret eden veya Kocanın Kalbine Gir kitabını satın alan kişilerin “Sorumluluk Reddi” bölümü olan bu sayfadaki bilgilerin tamamını eksiksizce okuduğu ve tümünü anlamış olduğu varsayılır.

-Kocanın Kalbine Gir kitabı cinsel bilgiler de içermektedir. 18 yaş altı için uygun değildir. 18 yaşından küçükler okuyamaz ve de satın alamaz. 18 yaş üstünde olup kitabı satan alan bir kişi, bu pdf e-kitabı hiçbir yöntemle 18 yaş altındaki birine okutamaz, gösteremez.

-Türkiye Cumhuriyeti yasaları ile suç olduğu belirtilmiş her türlü durumu eyleme dökmek okuyucunun kendi sorumluluğundadır. Okuyucunun alacağı kararlar ve yasal olmayan uygulamalar nedeniyle E-Kitap Dünyası (www.ekitapdunyasi.net) ve www.kocaninkalbinegir.com markaları hiçbir sorumluluk kabul etmez. Bu kitap hiçbir yasadışı olayı, durumu, fiili tavsiye ve tasvip etmemektedir. Kimseye, hiçbir canlıya fiziksel, cinsel veya ruhsal açıdan zarar verecek hiçbir davranış içinde bulunmamanız gerekir. Herhangi birini rahatsız edecek davranışlar yapmamanız gerekir. Atacağınız adımların kişilik haklarına ve kanunlara uygunluğunu tespit etmek ve buna uygun davranmak sizin kendi sorumluluğunuzdadır. Yasalar karşısında suçlu duruma düşmemek için gerekli tedbirleri almak ve T.C. yasaları ile yasak edilen hareketlerden kaçınmak zorundasınız. Herhangi birini sizinle duygusal ya da cinsel ilişkiyi girmek için zorlayamazsınız. Taciz edemezsiniz. Kitapta yer alan bilgileri;

  • Cinsel ilişkiye girme yaşının altındaki kişilerle,
  • Kaç yaşında olursa olsun kendi kendine karar verme yeteneği olmayan kişilerle,
  • Sizin türünüz olmayan canlılarla
  • Rızası olmayanlarla uygulayamazsınız.

-Kocanın Kalbine Gir kitabı 18 yaş üstü kadın okuyucular için yazılmış ve satılmakta olan bir e-kitaptır. Kitap Pdf formatında bir e-kitaptır. (bilgisayar, laptop, tablet, akıllı telefon, e-book reader gibi cihazlarda okunabilir.) E-Kitap Dünyası (www.ekitapdunyasi.net) bünyesinde hazırlanan e-kitap projelerinin temel hedefi, konusu ne olursa olsun ilgilisine o konu hakkında faydalı sonuçlar sağlayabilecek bilgilerin toparlanıp, derlenmesi ve gerekli ek düzenlemelerle e-kitap formuna getirilmesidir. E-Kitap Dünyası’nın yayınlamış olduğu kitaplarda yer alan bilgiler uzman profesyonellerin beyanlarını barındırabileceği gibi, pratikler yoluyla edinilmiş ampirik bilgileri de barındırabilir. Türü ne olursa olsun e-kitapların tamamında faydalı bilgilerin okuyucularına ulaştırılıp kitabın konusuyla alakalı olumlu sonuçlar alabilmeleri amaç edinilmiştir. Olumlu sonuçlar alabilmek belli/belirsiz birden fazla faktöre bağlı olabilir. E-Kitap Dünyası bu bilgileri her ne kadar iyi niyetle vermiş olsa dahi kitaba mevzu bahis konuda mutlak başarı okuyucunun kişisel durumlarına, hatta okuyucunun hayatında yer alan 3. şahısların da durumlarına bağlıdır. (Psikolojik ve zihinsel yeterlilik, okuduklarını pratiğe dökebilme, azim, konuya gereken önemi verme, 3. şahsın hissiyat ve düşünceleri…vb. gibi) Bu sebeplerden ötürü; sunduğumuz e-kitapların okunur okunmaz (sadece okuma neticesinde) hayatınızı olumlu yönde değiştirmesini beklememeniz gerektiğini belirtmek isteriz.

-Üretim ve pazara sunum aşamasında www.kocaninkalbinegir.com ve www.e-kitapdunyasi.net ile bağlantıda olan kurum ya da kişilerin hiçbiri, “Sorumluluk Reddi” adı altında belirtilen sebepler veya benzer sebeplerden dolayı sorumluluk taşımazlar.

-Bu kitapta yer alan bilgiler tavsiye niteliğindedir. Uzman bir hekime başvurulması gereken bir durumunuz söz konusu ise ihmal etmeyiniz ve profesyonel yardım alınız. Bu kitap cinsel bir sağlık sorununu çözebileceğine dair bir vaatte bulunmamıştır, bulunmaz. Kitap cinsellik üzerine kişisel gelişim konularında genel bilgiler ve tavsiyeler içermektedir. Herhangi bir uzman (Doktor, Fitness Koçu, Yaşam Koçu, Psikolog vb.) görüşü bildirmemektedir. Kitap içerisinde var olan herhangi bir konuda bir uzmana görünme ihtiyacınız varsa, sorununuzla ilgili bir uzmandan mutlaka yardım almalısınız.

-Kocanın Kalbine Gir pdf e-kitabını satın alım yapmış olmanız, bu proje yöneticilerini, www.ekitapdunyasi.net’i, domain sahiplerini, sistem operatörleri ya da bu ve bu proje konularına bağlı kardeş projelere herhangi bir biçimde bağlantılı diğer kişileri hüküm altına alacak bir anlaşma veya kontrat yaratmadığını anladığınızdan, lütfen emin olunuz.

-Burada atlanmış ve bahsedilmeyen durumlardan dolayı doğacak tüm zararlardan feragat ettiğimizi bildirmek isteriz.

Yayın ve Gizlilik Politikası

Bu siteyi ziyaret eden veya Kocanın Kalbine Gir pdf e-kitabı satın alan kişilerin “Yayın ve Gizlilik Politikası” bölümünün tamamını eksiksizce okuduğu ve tümünü anlamış olduğu varsayılır.

Sunduğumuz ürün/ürünlerle ilgili olarak açık ve dürüst olmak ve ürünleri satın alanların satın alım öncesinde bilinçli kararlar alabilmeleri için onlara verilmesi gereken doğru bilgileri sağlamayı önemsiyoruz. Bu nedenle, ürettiğimiz ya da üreteceğimiz tüm ürünlerde aşağıda verilen bilgilere hassasiyet gösterdiğimizi ve aksi durumları tasvip etmediğimizi buradan bildirmek isteriz.

  • Ürün tanıtımımızı yapan herkesin (satın alım yapan okuyucunun, affiliate marketing yapan pazarlamacının…vs. gibi kişilerin) ürün hakkında doğru, gerçekçi ve güvenilir tanıtımlar yapması zorunludur.
  • Yapılan/yapılacak reklamların, satın alım yapacak kişilere doğru bilgileri sunması zorunludur.
  • Satın alım yapacak kişide gerçek dışı bir sonuç alınacağına dair bir beklenti oluşturulmak yasaktır.
  • Kandıran iddialarda bulunulamaz.
  • Sosyal medya, web site, blog site gibi tüm mecralarda ürünlerimizle bağlantılı olarak göndermiş olduğunuz her türlü içeriğin hukuka uygun olması sizin sorumluluğunuzdadır. Hukuka uygun olmaması halinde tüm hukuki ve cezai sorumluluğun tarafınıza ait olduğunu kabul etmektesiniz.
  • Bu site ziyaretçilerinin gizli veya açık hiç bir bilgisini toplama amacı gütmemektedir.
  • Bu site ziyaretçilerinin bilgisayarlarına kötü amaçlı yazılım yüklemez.
  • Bu site spam aracılığıyla ürün satışına karşıdır ve kesinlikle bu tip uygulamalar yapmaz.
  • Bu sitede yer alan bilgiler başka sitelerde kullanılamaz. Kocanın Kalbine Gir pdf e-kitabı ücretsiz olarak başka bir site veya mecralarda dağıtılamaz. Dağıtanlar veya kopyalayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.
  • Bu site ve site aracılığıyla satılan kitap kimseye hiç bir konuda garanti vermez.
  • Bu sitede dışarıya bağlantılar verilebilir. Bu ikincil sitelerden ulaşacağınız diğer siteler ile ilgili bir sorumluluğumuz yoktur.
  • Bu sitenin reklamını veren üçüncü şahısların yapacakları olumsuz davranışlar, resimli, metin veya spam reklamlar bu sitenin sorumluluğunda değildir.
  • Bu site kimlik avı ve diğer hile yöntemlerini kullanmaz ve tavsiye etmez.
  • Kocanın Kalbine Gir E-Kitap 119.- TL (Türk Lirası) karşılığında satılmaktadır ve bunun karşılığında Türkiye Cumhuriyeti devletine %8 KDV ödemektedir.
  • Bu site ve Kocanın Kalbine Gir pdf e-kitabı E-Kitap Dünyası ve iştiraki olan markalar haricinde herhangi bir ticari marka ile bağlantılı değildir.
  • Bu site aracılığıyla satılan Kocanın Kalbine Gir pdf e-kitabını satın alan kişilerin bilgileri üçüncü şahıslarla paylaşılmaz.
  • Kocanın Kalbine Gir pdf e-kitabı basılı yayın değildir. Elektronik pdf bir e-kitaptır ve yalnızca bilgisayar, tablet, e-book reader ve mobil cihazlarda okunabilir.
  • Kocanın Kalbine Gir pdf e-kitabı elektronik bir kitap olduğu için iadesi mümkün değildir.

Telif Hakları © 2012 Tüm Hakları Saklıdır

Bu siteyi ziyaret eden veya Kocanın Kalbine Gir pdf e-kitabı satın alan kişilerin “Telif Hakkı” bölümünün tamamını eksiksizce okuduğu ve tümünü anlamış olduğu varsayılır.

Bu kitabın tüm hakları E-kitap Dünyası’na aittir.
ekitapdunyasi.net dışında hiç kimse tarafından, hiçbir yöntemle hem dijital ortamda hem yazılı şekilde kısmen ya da tamamen kopya edilemez, çoğaltılamaz, çıktı alınamaz, tercüme edilemez, yayınlanamaz, basılamaz, kiralanamaz, satılamaz. Kitap içeriğinden, yazılı izin olmaksızın alıntı yapılamaz.18 yaş altı için uygun değildir. 18 yaşından küçükler okuyamaz ve de satın alamaz. 18 yaş üstünde olup kitabı satan alan kişi, bu pdf e-kitabı hiçbir yöntemle 18 yaş altındaki birine okutamaz, gösteremez. Kitabı satın alan kişinin bir başkasının da kitabı okuması amacıyla, mail yoluyla ya da başka yollarla başka bir bilgisayara, e-book reader cihaza ya da mobil telefona aktarım yapması, çıktı alıp elden vermesi telif hakkı ihlalidir. Alıcının ismi ve mail adresi ile elektronik olarak imzalanmış bu kitap ve ekleri, var olan cihazınızdan konum olarak uzakta başka cihazlarda açıldığında sistem tarafından tespit edilir ve alıcı hakkında yasal işlem başlatma hakkımız saklıdır.

Site Kullanım Şartları

Site: (“Site” ifadesi iş bu internet sitesi ve iş ortaklarının sitelerini kapsar şekilde kullanılmaktadır)
Site’yi ziyaret eden veya Site’den herhangi bir ürün/eser satın alan kişilerin “Politikalar” bölümü olan bu sayfadaki bilgilerin tamamını eksiksizce okuduğu, tümünü anladığı ve kabul ettiği varsayılır.
-18 yaşından küçükler ve Türkiye Cumhuriyeti yasaları gereği alışveriş yeteneğinden mahrum hiç kimse siteden alışveriş yapamaz.

Çerez (Cookie) Politikası

Birçok web sitesi gibi bu site de (“Site” ifadesi iş bu internet sitesi ve iş ortaklarının sitelerini kapsar şekilde kullanılmaktadır), çeşitli amaçlarla çerez (cookie) kullanmaktadır. Çerez adı verilen teknik iletişim dosyaları, bir internet sitesinin kullanıcının bilgisayarı veya cep telefonu tarayıcısına (browser) gönderdiği küçük metin dosyalarıdır.

Çerezler Ne Amaçla ve Nasıl Kullanılmaktadır?

Çerezler farklı pek çok amaçla kullanabilir. Kullanıcıların ilgi alanlarına ve ihtiyaçlarına uygun, kişiye özel içerik ve reklam sunulması amacıyla kullanmamaktayız. kocaninkalbinegir.com sitesinde alışveriş yapmanız ya da üyelik hesabı açmanız halinde işlemlerinizin takip edilebilmesi için çerez kullanmaktayız. Site’yi ziyaret eden kullanıcı sayısı, kullanıcı tipi, ziyaret sıklığı, kullanıcı davranışları ve alışkanlıkları, kullanıcıların hangi ülkelerden siteyi ziyaret ettikleri vb. istatistiklerin oluşturulması amacıyla da çerez kullanılabilecektir.

Çerezler Vasıtasıyla Hangi Bilgiler Alınmakta ve İşlenmektedir?

Site’ye hangi siteden gelindiği ve hangi sayfaların tıklandığı, kullanıcıların coğrafi konumları, kullanıcının Site’ye ve iş ortaklarının sitelerine kendi isteğiyle vermiş olduğu kişisel bilgiler, site üzerinde gerçekleştirilen tercihler, sosyal paylaşım sitelerinde Site ve iş ortaklarımızın sayfaları ile ilgili hareketler alınabilecek ve işlenebilecektir. Site’ye ve iş ortaklarının sitelerine vermiş olduğunuz üyelik bilgileriniz, burada belirlenen amaçlarla Site veya iş ortakları tarafından alınabilir ve işlenebilir. Sosyal paylaşım sitelerinden belirli aplikasyonlar (uygulamalar) aracılığıyla veri alınıp işlendiğinden, hangi verilerinizin işleneceğinden aplikasyon için verdiğiniz onay kapsamında haberdar olabilirsiniz. İlgili aplikasyona onay vermeyerek, yine sizin belirlediğiniz kapsamdaki kişisel verilerinizin işlenmesine engel olmanız mümkündür.

Çerez Kullanımının Engellenmesi

Tarayıcınız aracılığıyla çerezleri engellemeniz mümkündür, ancak bunları engellemeniz durumunda Site’deki bazı özellikleri kullanamayabilirsiniz. Tarayıcınızın çerezleri yönetmenize olanak sağlayıp sağlamadığını öğrenmek için tarayıcı ayarlarınıza bakmanız tavsiye edilir.

Yasal Düzenlemelere Uygunluk

Site ve iş ortakları, yasalara uygun olmayan ve burada belirtilenin dışında hiçbir amaçla hareket etmez. Verileriniz yüksek güvenlik önlemleri ile korunacak, kredi kartı ve ödeme bilgileriniz hiçbir durumda alınmayacaktır. Bu uygulama, yasal gelişmeler karşısında revize edilir ve yasa ile belirlenen şekil ve kapsama uygun hale getirilir.

Kişisel Verileri İşlenen Kişilerin Hakları

İşbu politika kapsamında kişisel verileri işlenen kişilerin, kendileriyle ilgili kişisel veri işlenip işlenmediğini, verileri işlenmişse buna ilişkin bilgileri, verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını, yurtiçinde veya yurtdışında verilerin aktarıldığı üçüncü kişilerin kimler olduğunu, verilerin eksik veya yanlış olması hâlinde bunların düzeltilmesini, ilgili mevzuatta öngörülen koşullar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini, düzeltme/silme/yok etme işlemlerinin imkânsız olmamak veya orantısız çaba gerektirmemek kaydıyla, verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme; işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve verilerinin ilgili mevzuata aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme hakkı bulunmaktadır. Kullanıcının bu Site’yi ziyaret etmesi, çerez kullanımına ve kişisel verilerinin işbu politika kapsamında işlenmesine onay verdiği anlamına gelmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİ

a) Veri Sorumlusu ve Temsilcisi

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“6698 sayılı Kanun”) uyarınca kişisel verileriniz, veri sorumlusu olarak Kocanın Kalbine Gir (“kocaninkalbinegir.com” veya “Site”) tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir.

b) Kişisel Verilerin Hangi Amaçla İşleneceği

Toplanan kişisel verileriniz, kişisel verilerinizi bizlere açıklamanıza konu olan, şikayetinizin oluşturulması, işlenmesi ve sonuçlandırılması amacıyla ve ayrıca Site tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması, Site tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, Sitemizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini, Sitemizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması amaçlarıyla 6698 sayılı Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde işlenecektir.

c) İşlenen Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği

Toplanan kişisel verileriniz, şikayetinizin oluşturulması, işlenmesi ve sonuçlandırılması amacıyla ve ayrıca site tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması, site tarafından sizin için sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi ve size özel kampanyalar hazırlanması, sitemizin ve sitemizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini, sitemizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması amaçlarıyla, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, hissedarlarımıza, iştiraklerimize, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişilere, 6698 sayılı Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde sınırlı olarak aktarılabilecektir.

ç) Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel verileriniz, sitemiz tarafından farklı kanallar ve farklı hukuki sebeplere dayanarak, sunduğumuz ürün ile hizmetleri geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır. Bu süreçte toplanan kişisel verileriniz, internet ortamında internet sitemiz ve sosyal medya kanalları ile mobil ortamda mobil uygulamalarımız kanallarıyla, şikâyetinizin oluşturulması, işlenmesi ve sonuçlandırılması ve bu çerçevede oluşturulacak satış sonrasına ilişkin hizmetlerin yürütülmesine yönelik yükümlülüklerimizi yerine getirmek hukuki sebebiyle şikâyet formları ile toplanmaktadır. Bu hukuki sebeple toplanan kişisel verileriniz 6698 sayılı Kanunun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında bu Aydınlatma Metni’nin (b) ve (c) maddelerinde belirtilen amaçlarla da işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.

d) Kişisel Veri Sahibinin 6698 sayılı Kanun’un 11. maddesinde Sayılan Hakları

Kişisel veri sahipleri;

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • 6698 sayılı Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

Yayın ve Gizlilik Politikası

Sunduğumuz ürün/ürünlerle ilgili olarak açık ve dürüst olmak ve ürünleri satın alanların satın alım öncesinde bilinçli kararlar alabilmeleri için onlara verilmesi gereken doğru bilgileri sağlamayı önemsiyoruz. Bu nedenle, Sitede satışa sunulan tüm ürünlerde aşağıda verilen bilgilere hassasiyet gösterdiğimizi ve aksi durumları tasvip etmediğimizi buradan bildirmek isteriz.

Ürün tanıtımlarımızı yapan herkesin (satın alım yapan okuyucunun, affiliate marketing yapan pazarlamacının…vs. gibi kişilerin) ürün hakkında doğru, gerçekçi ve güvenilir tanıtımlar yapması zorunludur.
Yapılan/yapılacak reklamların, satın alım yapacak kişilere doğru bilgileri sunması zorunludur.
Satın alım yapacak kişide gerçek dışı bir sonuç alınacağına dair bir beklenti oluşturulmak yasaktır.
Kandıran iddialarda bulunulamaz.
Sosyal medya, web site, blog site gibi tüm mecralarda ürünlerimizle bağlantılı olarak göndermiş olduğunuz her türlü içeriğin hukuka uygun olması sizin sorumluluğunuzdadır. Hukuka uygun olmaması halinde tüm hukuki ve cezai sorumluluğun tarafınıza ait olduğunu kabul etmektesiniz.
Bu site ziyaretçilerinin bilgisayarlarına kötü amaçlı yazılım yüklemez.
Bu site spam aracılığıyla ürün satışına karşıdır ve kesinlikle bu tip uygulamalar yapmaz.
Bu sitede yer alan bilgiler başka sitelerde kullanılamaz.
Bu site ve site aracılığıyla satılan herhangi bir ürün hiç bir konuda garanti vermez.
Bu sitede dışarıya bağlantılar verilebilir. Bu ikincil sitelerden ulaşacağınız diğer siteler ile ilgili bir sorumluluğumuz yoktur.
Bu sitenin reklamını veren üçüncü şahısların yapacakları olumsuz davranışlar, resimli, metin veya spam reklamlar bu sitenin sorumluluğunda değildir.
Bu site kimlik avı ve diğer hile yöntemlerini kullanmaz ve tavsiye etmez.
Bu sitede gerçekleşen alışverişlerden Türkiye Cumhuriyeti devletine her ürün için yasalarla belirlenen KDV miktarı ödenmektedir.
Bu site herhangi bir ticari marka ile bağlantılı değildir.
Bu site aracılığıyla satın alım yapan kişilerin bilgileri üçüncü şahıslarla paylaşılmaz.

Telif Hakkı

Bu kitabın tüm hakları E-kitap Dünyası’na aittir.

ekitapdunyasi.net dışında hiç kimse tarafından, hiçbir yöntemle hem dijital ortamda hem yazılı şekilde kısmen ya da tamamen kopya edilemez, çoğaltılamaz, çıktı alınamaz, tercüme edilemez, yayınlanamaz, basılamaz, kiralanamaz, satılamaz. Kitap içeriğinden, yazılı izin olmaksızın alıntı yapılamaz.18 yaş altı için uygun değildir. 18 yaşından küçükler okuyamaz ve de satın alamaz. 18 yaş üstünde olup kitabı satan alan kişi, bu pdf e-kitabı hiçbir yöntemle 18 yaş altındaki birine okutamaz, gösteremez. Kitabı satın alan kişinin bir başkasının da kitabı okuması amacıyla, mail yoluyla ya da başka yollarla başka bir bilgisayara, e-book reader cihaza ya da mobil telefona aktarım yapması, çıktı alıp elden vermesi telif hakkı ihlalidir. Alıcının ismi ve mail adresi ile elektronik olarak imzalanmış bu kitap ve ekleri, var olan cihazınızdan konum olarak uzakta başka cihazlarda açıldığında sistem tarafından tespit edilir ve alıcı hakkında yasal işlem başlatma hakkımız saklıdır.

 

Kocanın Kalbine Gir | İletişim

Politikalar | SıkSorulanSorular

©2012-2018 Tüm Hakları Saklıdır